Pengikut

SELAMAT DATANG

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh & Salam Sejahtera

Kami mengucapkan ribuan terima kasih kepada saudara semua kerana melawati Blog kami yang tidak seberapanya ini.

Blog ini di hasilkan adalah untuk memberi sedikit info & berkongsi maklumat bersama penggemar burung terkukur khususnya bagi kaki pikat.

Blog ini juga di hasilkan bagi merapatkan dan bersilaturahim sesama.

Blog ini di hasilkan bagi meneruskan WARISAN seni tinggalan Nenek moyang kita dahulu sehinggalah sekarang ini.

Jika tiada siapa yang menengahkan warisan ini, maka ianya akan terbuku kubur tanpa ada sesiapa yang tahu hasil seni dahulu kala.Warisan ini merupakan warisan yang perlu di naik tarafkan hingga ke depan ke generasi baru.

Bak kata pepatah :

"Tidak Lapuk Dek Hujan "

"Tidak Hilang Warisan Melayu"

Di harapkan anda semua akan terhibur & gembira dengan melawati Blog PWSTM ini.

Selamat melayari blog TERKUKUR yang menjadi hiburan hasil tinggalan Nenek Moyang kita terdahulu sampai lah kepada kita hari ni.............

Akhir kata dari saya : MOTO PWSTM & MOTO KAMI :

"WARISAN SEJAGAT , WARISAN SELAMAN "

From :
PWSTM

SILA LAWATI & BERILAH SOKONGAN KEPADA FORUM KAMI :

SILA KLIK LINK DI BAWAH INI SEGERA :-

http://database1900.13.forumer.com

TERIMA KASIH YANG TIDAK TERHINGGA dari PWSTM di atas sokongan semua pihak, semua sahabat yang mengenali PWSTM atau pun tidak.Khususnya warga TTF semua.

TERIMA KASIH juga kepada pihak MEDIA yang menengahkan seni warisan ini untuk di kongsi oleh semua khususnya SINAR HARIAN DLL.


Rabu, 24 Februari 2010

TOLONG TANGKAP BH NI SAT

video

9 ulasan:

2ez berkata...

tudia sakan betui x po la nnt den tibo tangkap denak jo heheheehe tahniah mantap tuuu....

CHILI DE' NGUKU berkata...

HAI LONG..X KAN X BULEH LAGI KOT...BG KELUAQ SEMUA PIKAT CHAMPION YG ADA...

azmi bin abdullah berkata...

long,bh tu buleh dah ka dak ag?buleh kalu roger noh,sepantas kilat orang nogori sampai jengka..ha ha ha...

mohd_khairul83 berkata...

mak aih...macam m16 dia bg..klu dpt konpom duk sgkar layang..

Zul berkata...

Saya percaya Bro Long pasti Boleh

ayamskudai@yahoo.com berkata...

long,,,bh yg kat atas tanah tu ke hehhe

kohjai berkata...

kasi dia hepi2 dulu long.....nanti Pikat Tumpang Lalu(PTL) sampai.....insyaallah mustiiimarrreeeiii....

Long berkata...

salam

terima kasih semua.bukan yg di bawah tu.yg dok bunyi atas pokok tu.yg di bawah tu pikat.

kedahmaju berkata...

long,
ini ka guk jatuh tuh long..? kendur kendur kendur.. sedap wehhhhhhhhh