Pengikut

SELAMAT DATANG

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh & Salam Sejahtera

Kami mengucapkan ribuan terima kasih kepada saudara semua kerana melawati Blog kami yang tidak seberapanya ini.

Blog ini di hasilkan adalah untuk memberi sedikit info & berkongsi maklumat bersama penggemar burung terkukur khususnya bagi kaki pikat.

Blog ini juga di hasilkan bagi merapatkan dan bersilaturahim sesama.

Blog ini di hasilkan bagi meneruskan WARISAN seni tinggalan Nenek moyang kita dahulu sehinggalah sekarang ini.

Jika tiada siapa yang menengahkan warisan ini, maka ianya akan terbuku kubur tanpa ada sesiapa yang tahu hasil seni dahulu kala.Warisan ini merupakan warisan yang perlu di naik tarafkan hingga ke depan ke generasi baru.

Bak kata pepatah :

"Tidak Lapuk Dek Hujan "

"Tidak Hilang Warisan Melayu"

Di harapkan anda semua akan terhibur & gembira dengan melawati Blog PWSTM ini.

Selamat melayari blog TERKUKUR yang menjadi hiburan hasil tinggalan Nenek Moyang kita terdahulu sampai lah kepada kita hari ni.............

Akhir kata dari saya : MOTO PWSTM & MOTO KAMI :

"WARISAN SEJAGAT , WARISAN SELAMAN "

From :
PWSTM

SILA LAWATI & BERILAH SOKONGAN KEPADA FORUM KAMI :

SILA KLIK LINK DI BAWAH INI SEGERA :-

http://database1900.13.forumer.com

TERIMA KASIH YANG TIDAK TERHINGGA dari PWSTM di atas sokongan semua pihak, semua sahabat yang mengenali PWSTM atau pun tidak.Khususnya warga TTF semua.

TERIMA KASIH juga kepada pihak MEDIA yang menengahkan seni warisan ini untuk di kongsi oleh semua khususnya SINAR HARIAN DLL.


Jumaat, 19 Februari 2010

SDR ZAFIZ07 SINGGAH KE TERATAK SAYA


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakut & salam sejahtera

17.2.2010
8.00 malam
J17
Teratak buruk saya

Tit-tit-tit-tit mesej masuk ke handphone nokia cabuk saya.tengok mesej din .hang ada rumah dak.lepaih maghrib aku nk mai rumah hang.

ada.mai la.

lepas maghrib tengok din dh terconggok depan rumah.borak lebih kurang adik ipar ngan kaan dia pun mai.tengah dok melepak sembang gebang tut-tut telefon berdering.tengok sifu(pak usop) call kata nk mai rumah.cantik.adik ipar minta diri nk kerumah pak menakan kawan dia.terus snap gambar sekeping untuk di abadikan di sini.

Pak usop pun sampai kerumah.sori la noooo gambar sifu x teringat nk snap.kodak habih.sembang punya sembang pak usop pun minta diri nak balik.tinggal saya ngan din dok menyembang lg.

Akhir sekali saya ucapkan terima kasih kepada sdr din di atas kunjungan ke teratak buruk saya pada malam tu.

Sekiranya ada terkasar bahasa, terkurang, dan segalanya ,saya serta keluarga memohon beribu kemaafan.

Yang baik itu dari allah, yang silap dan khilaf itu dari diri saya sendiri

semuga perhubungan ini kekal sepanjang hayat

1 ulasan:

din...zafiz berkata...

tq long....
lama gak aku xp umah hg.... koleksi hat pelik2 naik pening aku tgk. kalau brg mcm2 ada.. hahaha (ladung halimunan?....oppsss xblh habaq..)

layanan,,, naik segan aku dibuatnya... haha
ada masa hg p umah aku plk. j18 dgn j17 dekat ja. sambil p umh mentua mai sini nooo.....



p/s : pssss..... pasal tali kaki tu.... hg buat mmg cun!... aku test buat naik pedih tangan oooo.... TQ byk2.......

-kalau ada salah silap, harap dimaafkan juga.