Pengikut

SELAMAT DATANG

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh & Salam Sejahtera

Kami mengucapkan ribuan terima kasih kepada saudara semua kerana melawati Blog kami yang tidak seberapanya ini.

Blog ini di hasilkan adalah untuk memberi sedikit info & berkongsi maklumat bersama penggemar burung terkukur khususnya bagi kaki pikat.

Blog ini juga di hasilkan bagi merapatkan dan bersilaturahim sesama.

Blog ini di hasilkan bagi meneruskan WARISAN seni tinggalan Nenek moyang kita dahulu sehinggalah sekarang ini.

Jika tiada siapa yang menengahkan warisan ini, maka ianya akan terbuku kubur tanpa ada sesiapa yang tahu hasil seni dahulu kala.Warisan ini merupakan warisan yang perlu di naik tarafkan hingga ke depan ke generasi baru.

Bak kata pepatah :

"Tidak Lapuk Dek Hujan "

"Tidak Hilang Warisan Melayu"

Di harapkan anda semua akan terhibur & gembira dengan melawati Blog PWSTM ini.

Selamat melayari blog TERKUKUR yang menjadi hiburan hasil tinggalan Nenek Moyang kita terdahulu sampai lah kepada kita hari ni.............

Akhir kata dari saya : MOTO PWSTM & MOTO KAMI :

"WARISAN SEJAGAT , WARISAN SELAMAN "

From :
PWSTM

SILA LAWATI & BERILAH SOKONGAN KEPADA FORUM KAMI :

SILA KLIK LINK DI BAWAH INI SEGERA :-

http://database1900.13.forumer.com

TERIMA KASIH YANG TIDAK TERHINGGA dari PWSTM di atas sokongan semua pihak, semua sahabat yang mengenali PWSTM atau pun tidak.Khususnya warga TTF semua.

TERIMA KASIH juga kepada pihak MEDIA yang menengahkan seni warisan ini untuk di kongsi oleh semua khususnya SINAR HARIAN DLL.


Isnin, 8 Februari 2010

CHIILIHILL COME MY HOME


Ahad
7.2.10
7.00 pg

maka sampailah cikgu nizal ke teratak buruk saya.sampai jua akhirnya beliau ke j17.hanya dok sms saja akhirnya bersua muka juga.

Terima kasih kpd cikgu atas kesudian mai kerumah usang saya.perjumpaan ini di teruskan lg sampai melihat-lihat laman sebentar.bukan nk memikat pun ,cuma berjumpa .sambil melepaskan gian melaman terus berehat di laman dan berborak2 sambil mendengar bh menyanyi di sana sini.

pukul 12.30 kami bergerak balik kerumah saya kerana hidangan sudah tersedia.walaupun ada kenduri suruh juga org rumah masak kat rumah.

Saya bg pihak diri saya dan keluarga memohon kemaafan sekiranya ada yg terkurang dan tersalah kata dan perbuatan semasa cikgu mai kerumah.

terima kasih atas bh dr bkt lada tu.mana tau tukaq tgn melatup noooooo.

Semuga persahabatan ini berkekalan hendaknya

7 ulasan:

azmi bin abdullah berkata...

tuuu diaaa...
2-2 otai bertemu.sama2 hensem,sama2 smart,sama2 kacak bergaya.cas bateri ka hangpa?cikgu tag-team ngan Long pulak daaaaah...

din...zafiz berkata...

long..
aku tgk hgpa mcm sepupu ja.....
hehe...

apa la yg long duk bg kat cg tu......
mau licin BH bukit lada dibuatnya..... ehmm ehmm

TAHNIAH ATAS PERJUMPAAN..... good

CHILI DE' NGUKU berkata...

Thanks long..hang mmg best. Thanks jugak bg BH "barang penuh" tu. Mesti diorang jeles ni.. Hehehe...next time nak mai lg nak mkn nasik... sedap org rmh long msk..

kohjai berkata...

jelesnye koi.....long,aok tagteam ngn kwn plok r...kite kasi terang kakaku hahaha.....tahniah dan selamat bemesra..

CHILI DE' NGUKU berkata...

kan dah kata..otai pelepah tu mesti jeles long. kehkehkeh...gurau je jai...

mohd_khairul83 berkata...

hehe..macam adik beradik r...
hang pa tinggai aku noo..mentang2 aku xdak motor..huhuhu

Zul berkata...

Salam persaudaraan kite semua ...tahniah long and cikgu