Pengikut

SELAMAT DATANG

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh & Salam Sejahtera

Kami mengucapkan ribuan terima kasih kepada saudara semua kerana melawati Blog kami yang tidak seberapanya ini.

Blog ini di hasilkan adalah untuk memberi sedikit info & berkongsi maklumat bersama penggemar burung terkukur khususnya bagi kaki pikat.

Blog ini juga di hasilkan bagi merapatkan dan bersilaturahim sesama.

Blog ini di hasilkan bagi meneruskan WARISAN seni tinggalan Nenek moyang kita dahulu sehinggalah sekarang ini.

Jika tiada siapa yang menengahkan warisan ini, maka ianya akan terbuku kubur tanpa ada sesiapa yang tahu hasil seni dahulu kala.Warisan ini merupakan warisan yang perlu di naik tarafkan hingga ke depan ke generasi baru.

Bak kata pepatah :

"Tidak Lapuk Dek Hujan "

"Tidak Hilang Warisan Melayu"

Di harapkan anda semua akan terhibur & gembira dengan melawati Blog PWSTM ini.

Selamat melayari blog TERKUKUR yang menjadi hiburan hasil tinggalan Nenek Moyang kita terdahulu sampai lah kepada kita hari ni.............

Akhir kata dari saya : MOTO PWSTM & MOTO KAMI :

"WARISAN SEJAGAT , WARISAN SELAMAN "

From :
PWSTM

SILA LAWATI & BERILAH SOKONGAN KEPADA FORUM KAMI :

SILA KLIK LINK DI BAWAH INI SEGERA :-

http://database1900.13.forumer.com

TERIMA KASIH YANG TIDAK TERHINGGA dari PWSTM di atas sokongan semua pihak, semua sahabat yang mengenali PWSTM atau pun tidak.Khususnya warga TTF semua.

TERIMA KASIH juga kepada pihak MEDIA yang menengahkan seni warisan ini untuk di kongsi oleh semua khususnya SINAR HARIAN DLL.


Rabu, 28 Oktober 2009

KASI TURUN BB



salam

hari ni cuti nk rehat sikit.jadi ambil keputusan dok di rumah.x mikat pun.sambil mengemas rumah tu, sempat jugaklah embun burung dan jemur burung.petang kasi turun hitam dan garok ke tanah.lama sgt tak turun makan tanah dan batu-batu.

3 ulasan:

layangmas berkata...

salam...

amboihhh....syg betoi tuan pikat nin dekat pikat dia noooo...kasihsayang sesama makhluk nooo...

macam mana pikat tak jadi power cara penjagaan dia pun special haaa...

Azmi bin Abdullah berkata...

betoi tu rol...aku nengok bb tu ada 2 ekoq, apa kata 1 untuk hang 1 untuk aku....buleh kan Long..buleh kan..kan..kan...

din...zafiz berkata...

seorg jurulatih yg bagus....
perihatin pada ank buah........ cayalah long.....

(kopi radex 1) ehm ehm.....