Pengikut

SELAMAT DATANG

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh & Salam Sejahtera

Kami mengucapkan ribuan terima kasih kepada saudara semua kerana melawati Blog kami yang tidak seberapanya ini.

Blog ini di hasilkan adalah untuk memberi sedikit info & berkongsi maklumat bersama penggemar burung terkukur khususnya bagi kaki pikat.

Blog ini juga di hasilkan bagi merapatkan dan bersilaturahim sesama.

Blog ini di hasilkan bagi meneruskan WARISAN seni tinggalan Nenek moyang kita dahulu sehinggalah sekarang ini.

Jika tiada siapa yang menengahkan warisan ini, maka ianya akan terbuku kubur tanpa ada sesiapa yang tahu hasil seni dahulu kala.Warisan ini merupakan warisan yang perlu di naik tarafkan hingga ke depan ke generasi baru.

Bak kata pepatah :

"Tidak Lapuk Dek Hujan "

"Tidak Hilang Warisan Melayu"

Di harapkan anda semua akan terhibur & gembira dengan melawati Blog PWSTM ini.

Selamat melayari blog TERKUKUR yang menjadi hiburan hasil tinggalan Nenek Moyang kita terdahulu sampai lah kepada kita hari ni.............

Akhir kata dari saya : MOTO PWSTM & MOTO KAMI :

"WARISAN SEJAGAT , WARISAN SELAMAN "

From :
PWSTM

SILA LAWATI & BERILAH SOKONGAN KEPADA FORUM KAMI :

SILA KLIK LINK DI BAWAH INI SEGERA :-

http://database1900.13.forumer.com

TERIMA KASIH YANG TIDAK TERHINGGA dari PWSTM di atas sokongan semua pihak, semua sahabat yang mengenali PWSTM atau pun tidak.Khususnya warga TTF semua.

TERIMA KASIH juga kepada pihak MEDIA yang menengahkan seni warisan ini untuk di kongsi oleh semua khususnya SINAR HARIAN DLL.


Isnin, 14 Disember 2009

TERIMA KASIH MD_ & FAMILY


salam

13.12.09 ahad
12 tghari

sampai rumah daripada kenduri .........Tit-tit, tit-tit......sms masuk.check tengok sapa hantaq.tengok MD_..............
"long ada rumah x petang ni ? saya nk mai rumah kebetulan nak balik ke shah alam petang ni "
"beres mai la.saya ada di j17.x jd pi j18...lepas zohor baring tengok citer tamil tv2 ngan anak.terlelap pulak sampai pukul 4.lepas asar tunggu MD_ sampai.terima sms baru keluar j4.ok x pa x dak hal.jam 6 ptg nampak dah iswara itam sampai.ingat lagi jalan ke rumah saya noooo.mudah sgt rumah saya .masuk je dari simpang j17 tu terus jgn belok sampai jumpa padang bola.kat padang bola tu ada simpang kiri masuk je simpang tu.terus lagi sikit dlm 30 saat sampai le kerumah saya di sekitar kedai mara je saya duduk.

Ini merupakan kali kedua MD_ sampai ke teratak buruk saya.sembang gebang lebih kurang , dan bertukar-tukar idea, MD_ pun minta izin utk bergerak.kerana perjalanan masih jauh lg tu.

Jam 7.55 mlm MD_ bergerak meninggalkan perkarangan teratak buruk saya.

Terima kasih kepada sdr MD_ & Family kerana sudi singgah ke teratak buruk saya.Saya dan keluarga memohon kemaafan sekiranya ada terkasar bahasa, tersalah kata dan apa-apa sahaja semasa bersama tu.

semuga hubungan ini kekal hingga ke akhir hayat.

5 ulasan:

mart lae berkata...

Salam,

Hai pandai pikat hang posing long..???

Geng Mikat Klang berkata...

Semoga persahabatan kekal ke akhir hayat...amin

ayamskudai@yahoo.com berkata...

syokk..dapat bertemu dgn rakan forumer...
p/s semoga silaturrahim yg terjalin berkekalan hendaknya

Long berkata...

salam

terima kasih semua.
matlan dh jumpa,GMK dh jumpa.bila nk jumpa sdr ayam pulak..insyaallah ada jodoh bertemu kita nooooo

ayamskudai@yahoo.com berkata...

wasalam,
insyallah long...kalu ada urusan kat pahang akan singgah...penuhkan kat ladung...senang nak pilih..hahaha