Pengikut

SELAMAT DATANG

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh & Salam Sejahtera

Kami mengucapkan ribuan terima kasih kepada saudara semua kerana melawati Blog kami yang tidak seberapanya ini.

Blog ini di hasilkan adalah untuk memberi sedikit info & berkongsi maklumat bersama penggemar burung terkukur khususnya bagi kaki pikat.

Blog ini juga di hasilkan bagi merapatkan dan bersilaturahim sesama.

Blog ini di hasilkan bagi meneruskan WARISAN seni tinggalan Nenek moyang kita dahulu sehinggalah sekarang ini.

Jika tiada siapa yang menengahkan warisan ini, maka ianya akan terbuku kubur tanpa ada sesiapa yang tahu hasil seni dahulu kala.Warisan ini merupakan warisan yang perlu di naik tarafkan hingga ke depan ke generasi baru.

Bak kata pepatah :

"Tidak Lapuk Dek Hujan "

"Tidak Hilang Warisan Melayu"

Di harapkan anda semua akan terhibur & gembira dengan melawati Blog PWSTM ini.

Selamat melayari blog TERKUKUR yang menjadi hiburan hasil tinggalan Nenek Moyang kita terdahulu sampai lah kepada kita hari ni.............

Akhir kata dari saya : MOTO PWSTM & MOTO KAMI :

"WARISAN SEJAGAT , WARISAN SELAMAN "

From :
PWSTM

SILA LAWATI & BERILAH SOKONGAN KEPADA FORUM KAMI :

SILA KLIK LINK DI BAWAH INI SEGERA :-

http://database1900.13.forumer.com

TERIMA KASIH YANG TIDAK TERHINGGA dari PWSTM di atas sokongan semua pihak, semua sahabat yang mengenali PWSTM atau pun tidak.Khususnya warga TTF semua.

TERIMA KASIH juga kepada pihak MEDIA yang menengahkan seni warisan ini untuk di kongsi oleh semua khususnya SINAR HARIAN DLL.


Isnin, 28 September 2009

Kohjai mai rumah mlam raya kedua


ni gambaq ngan kohjai mlm raya kedua.dia mai kerumah ngan wife dia.

dari kiri adik ipaq saya
tengah malu naikmotor
kiri sekali kohjai (baju kuning)

prenggg

7 ulasan:

azmi bin abdullah berkata...

abih Long!!! pas ni kohjai serang Jengka pulak la...

ayamskudai@yahoo.com berkata...

beraya pakai baju ttf baru syokkk....masih dlam penantian...

layangmas berkata...

amboi segak2 noooo...hehehe

Long berkata...

salam

lepaih ni memang lincin la bh jengka kena sebat ngan kohjai.lincin mcm nasir...prenggggggg

kahar(ayam)-laaaaa x dpt lg ka baju TTF ? saya x pakai lg.dok simpan ja.sayang la pulak nk pakai lg.biaq dulu.pasai x tahan tengok logo dia punya segak he he he

azrul - depa semua segak.saya sorang ja comot ha ha ha ha...

layangmas berkata...

hiiss...long nie tak baik ckp lagu tu

Long berkata...

salam

ha ha ha ha.....prenggggg

din...zafiz berkata...

sib baik dah dapat baju tu....
tq long.....prengggggg
preenggggggg.....