Pengikut

SELAMAT DATANG

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh & Salam Sejahtera

Kami mengucapkan ribuan terima kasih kepada saudara semua kerana melawati Blog kami yang tidak seberapanya ini.

Blog ini di hasilkan adalah untuk memberi sedikit info & berkongsi maklumat bersama penggemar burung terkukur khususnya bagi kaki pikat.

Blog ini juga di hasilkan bagi merapatkan dan bersilaturahim sesama.

Blog ini di hasilkan bagi meneruskan WARISAN seni tinggalan Nenek moyang kita dahulu sehinggalah sekarang ini.

Jika tiada siapa yang menengahkan warisan ini, maka ianya akan terbuku kubur tanpa ada sesiapa yang tahu hasil seni dahulu kala.Warisan ini merupakan warisan yang perlu di naik tarafkan hingga ke depan ke generasi baru.

Bak kata pepatah :

"Tidak Lapuk Dek Hujan "

"Tidak Hilang Warisan Melayu"

Di harapkan anda semua akan terhibur & gembira dengan melawati Blog PWSTM ini.

Selamat melayari blog TERKUKUR yang menjadi hiburan hasil tinggalan Nenek Moyang kita terdahulu sampai lah kepada kita hari ni.............

Akhir kata dari saya : MOTO PWSTM & MOTO KAMI :

"WARISAN SEJAGAT , WARISAN SELAMAN "

From :
PWSTM

SILA LAWATI & BERILAH SOKONGAN KEPADA FORUM KAMI :

SILA KLIK LINK DI BAWAH INI SEGERA :-

http://database1900.13.forumer.com

TERIMA KASIH YANG TIDAK TERHINGGA dari PWSTM di atas sokongan semua pihak, semua sahabat yang mengenali PWSTM atau pun tidak.Khususnya warga TTF semua.

TERIMA KASIH juga kepada pihak MEDIA yang menengahkan seni warisan ini untuk di kongsi oleh semua khususnya SINAR HARIAN DLL.


Khamis, 18 Mac 2010

SDR NAZA & FAMILY MAI KE TERATAK SAYA

salam

16.3.2010 terima sms.tengok number form maxis.pangkal number 5.sapa pulak ni.x dari kedah perak.rupanya naza dari pulau mutiara nk mai kerumah.alhamdulillah akhirnya sampai juga naza ke teratak buruk saya di j17.setelah tarikh nk mai di tentukan maka 17.3.2010 , 8 malam sampailah sdr naza ke j17 bersama keluarganya.sembang punya sembang punya sembang dan naza pun dh tengok apa yg nk di tengok maka sdr pun meminta diri untuk beransur dulu.kesian dh mengantuk anak naza ya betoi jam 10.40 mlm sdr pun bergerak pulang ke j18 kerumah pak mertua nya.

di kesempatan ini , saya dan keluarga mengucapkan terima kasih di atas kunjungan sdr naza & keluarga ke tertak buruk saya.dan beribu kemaafan seandainya ada terkasar bahasa, perbuatan dan sebagainya.yang baik dari allah, yg lemah dari diri saya sendiri.

syok bersembang ngan sdr naza kita.dok sembang pasai trip sungkai dll. bagus respek

semuga perhubungan ini kekal berpanjangan amin

nin dia


_________________

7 ulasan:

2ez berkata...

alhmdllah....btmbah berkat ramai tetamu bkunjung ziarah nie....sepakat mmbawa berkat. Tahniah Long, walaupon kerdil dimata namun GAH seantero Alam dikenali x yah masuk TV, contoh murni wat ikutan....bila plak Long mau dtg mai ziarah kami plak.....hehehehee...

Long berkata...

salam

insyaallah ada jodoh sampai saya ke sana

Azmi bin Abdullah berkata...

tu diaaa.. tok penghulu sibuk dikunjungi tetamu... sat sat tetamu mai, sat sat tetamu mai... alamat tak pijak tanah la pikat tu Long ooiii... buleh la post nogori...hu hu hu...

CHILI DE' NGUKU berkata...

betoi2..nogori jauh nak pos. meh antor bkt lada dekat sikit..cakap je bellebusss sampai depan pintu.

mohd_khairul83 berkata...

sampai gk umah tok penghulu ek...
aku yg dekat pn x sampai2 lg..huhu
sori bro naza,x bley nk join p umah tok penghulu..kna kje mlm tuh..

Zul berkata...

moga persahabatan terus terjalin dan kekal selamanya

Long berkata...

insyaallah aminnnn.terima kasih juga di atas sokongan semua