Pengikut

SELAMAT DATANG

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh & Salam Sejahtera

Kami mengucapkan ribuan terima kasih kepada saudara semua kerana melawati Blog kami yang tidak seberapanya ini.

Blog ini di hasilkan adalah untuk memberi sedikit info & berkongsi maklumat bersama penggemar burung terkukur khususnya bagi kaki pikat.

Blog ini juga di hasilkan bagi merapatkan dan bersilaturahim sesama.

Blog ini di hasilkan bagi meneruskan WARISAN seni tinggalan Nenek moyang kita dahulu sehinggalah sekarang ini.

Jika tiada siapa yang menengahkan warisan ini, maka ianya akan terbuku kubur tanpa ada sesiapa yang tahu hasil seni dahulu kala.Warisan ini merupakan warisan yang perlu di naik tarafkan hingga ke depan ke generasi baru.

Bak kata pepatah :

"Tidak Lapuk Dek Hujan "

"Tidak Hilang Warisan Melayu"

Di harapkan anda semua akan terhibur & gembira dengan melawati Blog PWSTM ini.

Selamat melayari blog TERKUKUR yang menjadi hiburan hasil tinggalan Nenek Moyang kita terdahulu sampai lah kepada kita hari ni.............

Akhir kata dari saya : MOTO PWSTM & MOTO KAMI :

"WARISAN SEJAGAT , WARISAN SELAMAN "

From :
PWSTM

SILA LAWATI & BERILAH SOKONGAN KEPADA FORUM KAMI :

SILA KLIK LINK DI BAWAH INI SEGERA :-

http://database1900.13.forumer.com

TERIMA KASIH YANG TIDAK TERHINGGA dari PWSTM di atas sokongan semua pihak, semua sahabat yang mengenali PWSTM atau pun tidak.Khususnya warga TTF semua.

TERIMA KASIH juga kepada pihak MEDIA yang menengahkan seni warisan ini untuk di kongsi oleh semua khususnya SINAR HARIAN DLL.


Isnin, 5 Julai 2010

JUN MELAWAT SITE SINGGAH DI J17 - 3 JULAI 2010

Salam
3 Julai 2010 - sabtu
J17

Terima sms dari junaidi @ roku katanya ada kerja di BP(bandar pusat) melawat site welding.cantik tu jun.hang mai la singgah di teratak buruk saya.sat lagi buleh kita turun laman sat.pasai pukoi 2 ptg depa nk pi kuantan pulak melawat tok org rumah.Jun sms hujan lebat di kl.x pa la mai la lambat sikit pun x pa x dak hal.di sini pun hujan renyai2 je.adik ipar cuti hari ni.mana nak pi ni ? sambil menunggu jun nk mai.kurang2 pun pukoi 10 baru sampai kot.kami turun laman dekat aja pasai nk ajar bb.kami pi j20 kwsn bh reward nk pastikan dia ada lg ke idak.memang ada.namun bawa bb .bh reward x turun jugak.dh celir pikat.x pa lah.tengok jam dkt pukui 10 pg.jun call dh sampai tol chenor.terus kami keluar sampai rumah tgok jun dh sampai.sembang lebih kurang , jom kita pi laman.kot hang nk tengok laman j20.kami pun bertolak ngan 2 biji moto.sampai laman bukan nk memikat sgt pun saja berjalan2.






nin dia....





amboiii laju ja hang jun .....


hai.....jampi dulu ka..prenggggg

lepak punya lepak tengok pikat jun di laman.fuhhhhh...sora punya sedap...... bagus respek

tengok jam dh pukoi 12.30 tgh.cuaca pun panas.bh pun senyap sunyi pasai semua tempat mat indon dok kait sawit.terus balik kerumah sembang-sembang.nasik pun dh siap masak.terus pekena apa yg patut.
jam 2 ptg jun minta diri nk bertolak pulang.

Terima kasih kepada jun yg sudi singgah ke teratak buruk saya walaupun sebentar.

saya bagi pihak diri dan keluarga memohon kemaafan seandainya ada tersalah kata, tersinggung hati dan ada yg terkurang .
sesungguhnya kami insan yg lemah, allah yg mulia.
semuga persahabatan berterusan.

sekian

2 ulasan:

junaidi a.k.a hachiroku77 berkata...

tq long sudi menerima lawatan saya... layanan yg amat memuaskan... semua nya sedap... adoiii.. mau kena pi repet lagi ni... hehehhe
kalau ada buah kuinin.. aku nak beli lah lepas ni.. hehehhe

Syam@temeran tekukur berkata...

ang dpt tembaga ja ang round satu malaysia noo...haha