Pengikut

SELAMAT DATANG

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh & Salam Sejahtera

Kami mengucapkan ribuan terima kasih kepada saudara semua kerana melawati Blog kami yang tidak seberapanya ini.

Blog ini di hasilkan adalah untuk memberi sedikit info & berkongsi maklumat bersama penggemar burung terkukur khususnya bagi kaki pikat.

Blog ini juga di hasilkan bagi merapatkan dan bersilaturahim sesama.

Blog ini di hasilkan bagi meneruskan WARISAN seni tinggalan Nenek moyang kita dahulu sehinggalah sekarang ini.

Jika tiada siapa yang menengahkan warisan ini, maka ianya akan terbuku kubur tanpa ada sesiapa yang tahu hasil seni dahulu kala.Warisan ini merupakan warisan yang perlu di naik tarafkan hingga ke depan ke generasi baru.

Bak kata pepatah :

"Tidak Lapuk Dek Hujan "

"Tidak Hilang Warisan Melayu"

Di harapkan anda semua akan terhibur & gembira dengan melawati Blog PWSTM ini.

Selamat melayari blog TERKUKUR yang menjadi hiburan hasil tinggalan Nenek Moyang kita terdahulu sampai lah kepada kita hari ni.............

Akhir kata dari saya : MOTO PWSTM & MOTO KAMI :

"WARISAN SEJAGAT , WARISAN SELAMAN "

From :
PWSTM

SILA LAWATI & BERILAH SOKONGAN KEPADA FORUM KAMI :

SILA KLIK LINK DI BAWAH INI SEGERA :-

http://database1900.13.forumer.com

TERIMA KASIH YANG TIDAK TERHINGGA dari PWSTM di atas sokongan semua pihak, semua sahabat yang mengenali PWSTM atau pun tidak.Khususnya warga TTF semua.

TERIMA KASIH juga kepada pihak MEDIA yang menengahkan seni warisan ini untuk di kongsi oleh semua khususnya SINAR HARIAN DLL.


Selasa, 2 Jun 2009

TQ kpd GMK,ABG DIN,ABG SAUFI,NASIR,REMY & ABG HELMI -TRIP MIKAT SG LEKOK & JENGKA

salam

16.5.09 & 17.5.09 (sabtu & ahad)

Syukur alhamdulillah yg tidak terhingga dari saya kerana dpt juga bersua muka dengan GMK dan abg din lipis semasa kami turun memikat di sg lekok jerantut pahang.sanggup bawak anak2 bersama utk bersua muka dgn kami semua di pahang.(bukan bawak anak pi mikat tau.hangpa jgn salah faham daaaaaaa) tinggai la anak dia kat lipih nunnnnnnnn

terima kasih yg tinggi juga kpd educated jin iaitu nasir dan remy ejek (mc habih noooooo) di atas kesudian turun lg ke jengka.hangpa memang best salam/jabattangan

terima kasih yg tidak terhingga juga kpd abg kesayangan kami iaitu ABG SAUFI & ABG HELMI kerana sudi melayan karenah kami semua semasa memikat di sg lekok tu.payah nk jumpa sebaik abg saufi dan family semua.begitu juga dgn abg helmi yg tak serik2 bersama dgn kami yg mana sanggup menahan dengan berani penangan educated jin guling abg helmi memang sempoi.mana ada abg saufi situ ada abg helmi.mana ada abg helmi di situ ada burung (melawak ja abg helmi) depa memang best la.

Dan terima kasih dan jutaan terima kasih lagi kpd GMK,ABG SAUFI, NASIR, REMY & ANAK-ANAK GMK di atas kesudian mai kerumah saya sabtu-ahad.

saya bagi pihak diri saya serta keluarga memohon ampun dan maaf jika terdapat layanan yg tidak seberapanya dari kami sekeluarga.yg kurang tu dari kami dan yg maha lebih tu dari allah snwt.

dan terima kasih sekali lagi kpd abg saufi yg sanggup mai sorang-sorang kerumah saya pada hari ahad (17.5.09) utk bersama-sama memeriahkan laman jengka.puas kami mencari abg saufi di laman rupanya dia tapau dulu (ranking utama first catch).pi mana-mana dia tapau dulu respek

timakacih semua

hangpa memang best

nin dia the 16.5.09 trip at sg lekok, jerantut pahang maluTiada ulasan: